Ένταση στον Βόλο | Πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και ληστεία κατά του γιου του

Ένταση στον Βόλο | Πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και ληστεία κατά του γιου του

Στον Βόλο, στην περιοχή Αλιβέρι, καταγράφηκε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ πατέρα και γιου, το οποίο ξεπέρασε κάθε όριο όταν η διαμάχη τους για κληρονομικές διαφορές κατέληξε στην αστυνομία και τις δικαστικές διαδικασίες. Ο 53χρονος πατέρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 37χρονο γιο του μέσα στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας μια κατσαρόλα για να τον χτυπήσει στο πρόσωπο και το κεφάλι. Στη συνέχεια, με την απειλή ενός μαχαιριού, απέσπασε από αυτόν το κινητό του αξίας 1.000 ευρώ καθώς και 620 ευρώ μετρητά.

Η διαμάχη για την κληρονομική περιουσία οδήγησε τον γιο να καταθέσει μήνυση ενώ ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, καθώς ο γιος απουσίαζε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, βρισκόμενος στην Αθήνα όπου διαμένει.

Ο 53χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή με όπλο και κλοπή. Στο δικαστήριο, δήλωσε ότι η νύφη του φέρει την ευθύνη για τα γεγονότα, ισχυριζόμενος ότι αυτή επηρεάζει τον γιό του.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.