Συνελήφθη 54χρονος στην Καβάλα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 54χρονος στην Καβάλα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, οι άνδρες του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας συνέλαβαν έναν 54χρονο άνδρα για παραβάσεις σχετικές με την καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τους Νόμους 3459/2006 και 4139/2013.

Οι αρχές, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν λάβει, έκαναν έλεγχο στον 54χρονο στον κεντρικό επιβατικό λιμένα Καβάλας. Με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, Θορ, ο άνδρας παρέδωσε οικειοθελώς δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,2 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα κάνναβης και καπνού, μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και επτά συσκευασίες με οκτώ σπόρους κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 54χρονου στην Καβάλα, όπου βρέθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 30 έως 50 εκατοστών, ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και οκτώ συσκευασίες με έντεκα σπόρους κάνναβης.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.