ΠΑΣΟΚ προς Μητσοτάκη | "Κρείττον του λαλείν το σιγάν"

ΠΑΣΟΚ προς Μητσοτάκη | "Κρείττον του λαλείν το σιγάν"

Αυστηρή κριτική άσκησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Βρυξέλλες για την υπόθεση της Εύας Καϊλή. Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: "Κρείττον του λαλείν το σιγάν. Για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα θέματα διαφάνειας και ήθους είναι αδιαπραγμάτευτα γι’ αυτό και η Ε. Καϊλή διαγράφηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο της ανακοίνωσης της έρευνας εις βάρος της.Σε ηθικά θέματα είμαστε άτεγκτοι και δε στήνουμε μηχανισμούς συγκάλυψης.

Μακάρι να μπορούσε να ισχυριστεί το ίδιο και ο πρωθυπουργός των Πάτσηδων, των ανιψιών και των κολλητών, των απευθείας αναθέσεων, της αγαστής υπόγειας συνεργασίας με τα ακροδεξιά σταγονίδια, των παρακολουθήσεων και της τελειοποίησης όλων των νοσηρών πρακτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη της κυβέρνησης των κ.κ. Τσίπρα – Καμμένου και δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον από την ανέλεγκτη εξουσία του κ. Μητσοτάκη".

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μητσοτάκης σχετικά με την κ. Καϊλή: "Ελπίζω να εξιχνιαστεί σύντομα η συγκεκριμένη υπόθεση γιατί τραυματίζει το κύρος της Ευρώπης, της πολιτικής και της δημοκρατίας σε μια εποχή που ο λαϊκισμός κυριαρχεί και η αμφισβήτηση στη δημοκρατία εντείνεται. Δε θέλω να πω πολλά περισσότερα για το θέμα αυτό. Μια φράση θα πω μόνο ότι δείχνει και πανικό και μικρότητα το να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία".

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.