Αναχωρούν για την Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια

Αναχωρούν για την Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια

Στο επίκεντρο των ερευνών για την αγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω, παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που συναντήθηκε με την ατυχή κοπέλα. Αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ διερευνάται η πιθανότητα να είχε συμμετοχή στη δολοφονία και στη μεταφορά του πτώματος. Η αστυνομία επέτρεψε στη μητέρα της 27χρονης και τον σύντροφό της να αποχωρήσουν από το νησί, αλλά τους ζήτησε να παραμείνουν στη διάθεσή της για περαιτέρω ερωτήσεις.

Σημειώνεται ότι ο Πολωνός σύντροφός της έχει καταθέσει αρκετές φορές στην αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες και διαθέτει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της δολοφονίας της κοπέλας. Τη Δευτέρα, για παράδειγμα, απάντησε σε ερωτήσεις των αρχών για περίπου δύο ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ήθελαν να λάβουν διευκρινίσεις σχετικά με τη βραδιά της εξαφάνισης και τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους, καθώς φαίνεται ότι η σχέση τους είχε διαταραχθεί.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην Πολωνία, με την πρεσβεία της χώρας να αποστέλλει μεταφράστρια στο νησί για να ενημερώνεται άμεσα για την πρόοδο της προανακριτικής διαδικασίας. Οι αρχές επιδιώκουν να αποδώσουν ευθύνες για τη δολοφονία της 27χρονης κοπέλας και να συγκεντρώσουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των υπόπτων μέσω της εξέτασης του κινητού της 27χρονης και των δειγμάτων DNA που εντοπίστηκαν σε αντικείμενα κοντά στο πτώμα.

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.