Πυροβολισμοί τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου

Πυροβολισμοί τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου

Συμβάν με πυροβολισμούς σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (18/08) έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), τρία άτομα πέρασαν από το Τμήμα στις 2:30 τα ξημερώματα, πραγματοποιώντας πυροβολισμούς στον αέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε η ΓΑΔΑ, δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός ούτε προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Από τότε, έχουν γίνει επτά προσαγωγές, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Κατά την ίδια ανακοίνωση, στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγι. Σε παράλληλο περιστατικό, νωρίτερα εκείνη την ημέρα, μια γυναίκα Ρομά είχε καταθέσει στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο σύζυγός της είχε απαχθεί, εξετάζοντας την πιθανή σύνδεση των δύο περιστατικών.

Αμέσως μετά την εκδήλωση του συμβάντος, η Άμεση Δράση κλήθηκε σε επί τόπου έρευνα. Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται υπό εξέταση από την αστυνομία Αγίου Δημητρίου. Οι αρχές έχουν αναγνωρίσει σύνδεση του συγκεκριμένου περιστατικού με μία καταγγελία που υποβλήθηκε την ίδια ημέρα στο ίδιο αστυνομικό τμήμα, που αφορούσε σε απαγωγή ενός άνδρα.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.